Skip to content

C.I.S.M. MENSITIERI (Centro Medico Sessuologico Italiano)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-30 08:59:27
JSON

NIPT: M01314058I
Administrator: Maringlen De Iudicibus
Objekti i Veprimtarisë: Shërbimet mjekësore, etj. (Konsultime dhe vizita urologjike dhe urogynekologjike me personel shumë të specializuar dhe të përzier, d.m.th. italiane dhe shqiptare për të garantuar një përgjigje sa më të kënaqshme sa i përket cilësisë dhe kompetencës, për të promovuar nje edukim të shëndetshëm dhe të përgjegjshëm të seksit mashkull, femër, për të promovuar projekte sociale dhe shkollore, në kompani me qëllim parandalimin e sjelljes seksuale të rrezikshme dhe të rrezikshme si psikologjike, fiziologjike dhe juridike dhe sjellje, për të promovuar mirëqënien dhe shëndetin në fushën seksuale për shkak të katastrofisë së popullatës duke filluar nga fëmijëri në moshë të moshuar, krijoni një Observator të përhershëm në Tiranë të sjelljes së sjelljes në fushën seksuale me qëllim të parandalimit, zvogëlimit dhe zgjidhjes së vendit ku të gjitha efektet, patologjite dhe rreziqet janë të mundshme pas një njohurie të dobët të fushës seksuale, zvogëloni patologjitë varësite psikike, negative të sjelljes dhe seksit\ rrezikshme për shëndetin e individit, ciftit dhe shoqeërisë në përgjithësi për të promovuar përgjigje të barabarta, të shëndetshme, të qëndrueshme dhe të balancuara duke respektuar të drejtat e të gjithë individëve të përfshirë në këto aktivitete pa diskriminuar asnjë lloj, duke koordinuar me spitalet publike dhe private për të zvogëluar ngarkesën e punës dhe shpenzimet e sistemit shëndetësor shqiptar në këtë fushë dhe të ministrisë së shëndetësisë në përgjithësi., monitorimin dhe luftimin e dhunës me bazë gjinore në vecanti dhe cdo formë dhune ndaj kategorive me të dobëta dhe me të ekspozuara sociale: fëmijet, gra të reja dhe të moshuara, të moshuar, emigrantë, me aftësi të kufizuara, të sëmurë mendorë, të papunë, prostitucion të fëmijëve, pas rritjes së qendrës si në aspektin ekonomik, teknologjik, logjistik dhe personel, një pjese e qendrës kushtuar analizes së laborator specifik për seksualitetin, një pjesë do t'i kushtohet terapive psikologjike për rehabilitimin dhe mbështetjen. Dhe jepen këshilla nëse është e nevojshme dhe një pjesë për të operuar në fushën e mjekësisë seksuale urgjente me qellim të zgjidhjes ose trajtimit të kushteve patologjike në një mënyrë më rreptësisht mjekësore në të ardhmen e afërt për shëndetin ose mirëqënien e vetë individit, përmes ndihmës e teknologjisë së sofistikuar dhe mbështetje farmakologjike, gjithcka do të ndodhë gjithmone në një perspektivë ndër dhe multidisiplinare, me qëllim integrimin e njohurive të disa profesionistëve shqiptarë dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: C.I.S.M. MENSITIERI (Centro Medico Sessuologico Italiano)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te asamblese se pergjithshme date 08.09.2020 ka ndodhur ndryshimi i statusit nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Besim Fagu", Nr. 15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja