Skip to content

Papas - Holding
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-09 07:17:42
JSON

NIPT: M01315064L
Administrator: Edlira Papas
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport e tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm ushqimorë dhe Industrialë të përdorimit të gjerë brenda dhe jashtë vendit, si ushqime të ndyshme si dhe pije të ndryshme alkoolike dhe jo alkolike, pajisje elektroshtëpiake, hidrosanitare, materiale ndërtimi dhe elektrike, plastike, polimeri, hekur e celik, pigmente e bojra të llojrave të ndryshme, infomatike, artikuj mobilerie për mobilime zyrash, makina e makineri të rënda, autovetura e goma, motocikleta si dhe pjesë këmbimi të tyre, konfeksione tekstile, detergjente të llojeve të ndryshme, parfumeri, kancelarie, varka e motobarka. Artikujve të ndryshëm të reja dhe të përdorur si rroba, këpucë, orendi shtëpiake, bizhuteri, etj. Investiror në ndërtim. Ndërtimin, investimin, rikonstruksionin e godinave civile, industriale, turistike, bujqësore, ujësjellësave e kanalizime, rrugëve, veprave të ndryshme të artit në fushën e ndërtimit etj. Shërbime në ndërtim; Punime duralumini, hekuri e gipsi.etj, Prodhimin e konfeksioneve tekstile, plastike, lekure, hekuri, elektronike me material porositësi (Fasonist) etj. Ajo mund të ushtrojë cdo aktivitet industrial tjetër të dobishëm të favorizimit dhe sigurimit të një mbarëvajtje të rregullt të prodhimit dhe mund të kryejë në përgjithësi të gjitha veprimet industriale, tregtare, financiare, transferimin e pasurive të paluajtshme të lidhura me aktivitetin e shoqërisë. Hapjen e agjensive imobiliare për shitblerje dhe dhënie me qira të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme brenda dhe jashtë vendit. Transport kombëtar dhe ndërkombëtar mallrash dhe udhëtarësh. Hapjen e agjensisë konsulencë dhe investime brenda dhe jashtë vendit si dhe cdo aktivitet tjetër që nuk kërkon licensë të posacme. Hapje e dhomave frigoriferike për konservimin dhe tregtimin e fruta perimeve. Hoteleri e Agro-turizëm. Prodhime bujqësore e blegtorale, pemtari e vreshtari, sera të thjeshta apo me ngrohje qëndrore. Në përgjithësi të gjitha aktivitetet industriale, tregtare, financiare, civile, të luajtshme dhe të paluajtshme që mund të lidhen direkt ose indirekt me objektin e shoqërisë ose me objekt të ngjashëm ose të përafërt me të, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Papas - Holding
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali; Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Sali Butka", Pallati Zaimaj, Shkalla 2, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 31.03.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja