Skip to content

Ervin Metalla
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-24 15:48:28
JSON

NIPT: M01316055R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Avokat, keshillim juridik, sherbime ekspertize jurdike dhe perfaqesim avokator.
Emërtime të tjera Tregtare: “Studio Ligjore Metalla”
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 16.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Pallatet e Lanes( Italiane), Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.12.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala