Skip to content

BI Research Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 08:28:38
JSON

NIPT: M01320034P
Administrator: NUNZIO AMARADDIO
Objekti i Veprimtarisë: Këshillim në shërbime inxhinierike dhe çertifikim produktesh në pajtim me standartet europiane.
Emërtime të tjera Tregtare: BI RESEARCH ALBANIA
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Britani
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: BI RESEARCH UK LTD, shoqëri e themeluar në Angli, më 10.10.2019 dhe me përfaqësues ligjor Nunzio Amaraddio. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Sheshi Skënderbej, Ambjent brenda Pallatit të Kulturës, Kati i parë, Zona Kadastrale 8150

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.02.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani