Skip to content

Valbona Bajraktari
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-13 07:17:27
JSON

NIPT: M01322006U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te te gjitha llojeve te mallrave e materialeve, qe lejohen nga ligji. Import-eksport te linjave dhe makinerive te ndryshme teknologjike e pajisje te nevojshme per montimin dhe venien ne shfrytezim te tyre si dhe te lendeve te para e ndihmese. Prodhimin e mallrave e artikujve te gatshem e gjysem te gatshem me natyre industriale, bujqesore e blegtorale. Kancelari, materiale te buta, veshmbathje, fruta perime. Tregtim dhe riparim-mirembajtje te materialeve hidraulike,materialeve te ndertimit dhe materialeve elektrike.Tregtim te materialeve te pastrimit , detergjente etj. Tregtim lule natyrale dhe mirembajtje. Lule dekorative. Punime me hekur. Bojra per lyerje. Tregtim per lengje te ndryshme, pije alkolike e freskuese.Tregti te veglave te punes. Tregti te fidaneve.Tregti te veshjeve popullore. Tonera. Sherbim dizifektim ambienti. Ene guzhine. Veshje pune.Sherbim katering. Produkte ushqimore. Rikonstruksion te ambienteve. Lyerje ambientesh. Dekorime ambientesh. Pastrim i jashtem. Sherbim pastrim, dizinfektim ambientesh. Blerje uniforma pune. Sherbim , mirembajtje, kolaudim, fikse zjarri. Pajisje per sektorin e M.Z.SH. Produkte pastiçerie, lende e pare. Prodhime deti.Konceptim, dizenjim, brandim, prodhim dhe shitje të fushës së promocionit dhe grafikës. Shërbime të printimit dhe të publikimit .Transport i mallrave dhe paisjeve për të tretë dhe për llogari të kompanisë brënda e jashtë vendit.Tregtim shkumës për shkollat. Shitje- blerje te pajisjeve elektroshtepiake, tapete, perde, korniza per perde etj.Tregti te aksesoreve dhe zbukurimeve per festa te ndryshme. Rikonstruksion te ambienteve te ndryshme. Shitje blerje te librave per femije dhe mjeteve didaktike. Import-eksport. Tregtim materiale dezinfektuese, mbrojtëse (doreza, maska, alkol etj.) Mobileri dhe riparime mobilerie. Pajisje elektronike, kompjuterike, mobilje zyrash, rafte metalike, materiale marangozi.Riparim dhe mirembajtje objekti,ndertese.Riparim dhe mirembajtje kondicioneresh.Tregti me pakice e me shumice vaj,filtra,bateri.solucione ,antifrize,aksesore per makina.Blerje topa profesional,pesticide,plehra kimike,ushqim i fresket dhe i koncentruar per kafshet.
Emërtime të tjera Tregtare: D.K.A. 2020
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22.01.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Lagjja Nr.10, Rruga ''Fortuzi'', (ish Rruga ''Asim Vokshi''), Pallati Nr.178, Kati 4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -15 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 057 843,00
Punuar Nga : L.Kanani