Skip to content

AL-HAMDI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-05 11:00:50
JSON

NIPT: M01323017R
Administrator: Bedri Kaçeli; Hamdi Elsaid Mitwalli
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e ndërtimit (si suvatime, shtrim pllakash etj) dhe shërbime në fushën industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: AL-HAMDI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Egjipt
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Qemal Stafa", pallati 76, shkalla 1, ap. 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.04.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja