Skip to content

ONTOP-SECURITIES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 08:25:50
JSON

NIPT: M01323026Q
Administrator: Elisa Çaçi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria e agjentit të lidhur, konsiston në shërbime marketingu për veprimtari të agjentit të shoqërisë së brokërimit në tituj, jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, nëpërmjet telefonit dhe/ose internetit. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nëpërmjet shfrytëzimit të të gjitha instrumenteve, përfshirë marketingun telefonik dhe instrumente të tjerë të maketingut nëpërmjet internetit për tu shitur ekskluzivisht jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05.11.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Eraldo Hysa; Ermela Guxholli; Edis Ibrahimi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr.Dritan Hoxha, “Pallati Komfort”, Nd.8, H.1, kati dytë teknik.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani