Skip to content

AZIMUTH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-17 10:22:43
JSON

NIPT: M01327014N
Administrator: Elvis Gosnishti
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime marketingu për veprimtari të agjentit të shoqërisë së brokërimit në tituj, jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, nëpërmjet telefonit dhe/ose internetit. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nëpërmjet shfrytëzimit të të gjitha instrumenteve, përfshirë marketingun telefonik dhe instrumenta të tjera të marketingut nëpërmjet internetit për tu shitur ekskluzivisht jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: AZIMUTH
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ajet Dervina; Elvis Gosnishti; Denada Fusha
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Jordan Misja", Godinë banimi dhe shërbimi 9 kate, Objekti Panorama 2, kati i I

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 17.02.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani