Skip to content

Emiranda Pjetra
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-30 12:19:05
JSON

NIPT: M01328008U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe me pakice artikuj te ndryshem, vegla pune, hidraulike, produkte pastrimi, detergjente, elektrike, ene guzhine, materiale te buta, bime dekorative,etj.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28.01.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga" Princ Vidi", Ndertese private nr.4, kati1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : L.Kanani