Skip to content

VERTEX Securities
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-20 14:35:38
JSON

NIPT: M01404027B
Administrator: Erila Gjermeni
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria e agjentit konsiston në promovimin e produkteve dhe shërbimeve të investimeve të ofruara nga shoqëria e brokërimit në emër të të cilit vepron, nxitjen apo inkurajimin e klientëve për të investuar në tituj dhe instrumenta financiare, si dhe ofrimin e informacionit për klientët në lidhje me investimet në tituj dhe instrumentet financiare sipas burimeve të certifikuara nga shoqëria e brokërimit.
Emërtime të tjera Tregtare: VERTEX Securities
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06.01.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Mario Berberi; Baftjar Zeqaj; Denisa Xhafa
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Zyra nr.17, Kati i II, Godinë Polifunksionale me 3,8 dhe 9 Kate, Nr Pasurie 7/244-82, Zk. 8220

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.02.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani