Skip to content

Artigum Management
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-22 09:37:25
JSON

NIPT: M01418030A
Administrator: Mihnea-Florin Mara
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete te mesimdhenies dhe Aktivitete te rekrutimit te punetoreve.Sherbime te ndermjetesimit ne tregun e punes dhe formim profesional per edukim mjekesor si infermjer, doktor, okulist etj. Formim profesional (Mesimdhenie e gjuhes Gjermane)
Emërtime të tjera Tregtare: Artigum Management
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.A - Ndërmjetësim në tregun e punës
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Zogu i Parë, apartament nr. 1, me sipërfaqe 130m2, në katin E II, objekti nr. 1 i godinave 9-15 kate

Faqja Web:
www.artigummanagement.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.04.2022
Statuti i Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date 19.02.2020
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date 10.09.2020
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date 20.10.2020
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date 02.02.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja