Skip to content

Tessile G.P. Albania Branch
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-28 13:53:32
JSON

NIPT: M01418503J
Administrator: Marvin Popoj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm dhe në mënyrë me specifike veshje dhe produkte tekstile në përgjithësi, si dhe prodhimin tekstil për llogari të të tretëve dhe në përgjithësi aktiviteti i fasonerisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Tessile G.P. Albania Branch
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 18.02.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: TESSILE G.P. S.R.L., shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, themeluar më 06.12.2019 dhe me seli në Milano(MI) në Via Fabio Filzi 2/Itali. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga" Grigor Durrsaku", EGT Center, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 28.02.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani