Skip to content

Dritan Rreshka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-24 15:50:35
JSON

NIPT: M01504030B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim ligjor, ofrimi sherbimeve ligjiore per individet, personat fizike dhe juridike shqiptare e te huai. Perfaqesim i ketyre personave ne institucione te ndryshme publike e private si dhe perfaqesim ne te gjitha shkallet e gjyqesorit. Kryerjen e cdo veprimtarie tjeter te lejuar nga ligji per profesionin e avokatit dhe legjislacionin tjeter ne fuqi. Sherbim konsulence ne fusha te ndryshme. Keshillime per ceshtje ligjore. Hartimin e dokumentave per kliente te trete. Perfaqesim ne gjykatat e cdo shkalle dhe juridiksioni ne fushen penale, civile, tregtare, administrative. Pergatitje te kerkesave te arbitrazhit dhe ndaj organeve te administrates shteterore. Konsulence dhe perfaqesim te shoqerive tregtare. Perpilim i akteve qe vertetohen nga noteri. Negocim, hartimi dhe shqyrtimi i kontratave dhe marreveshjeve, si dhe cdo dokument tjeter qe sjell ose synon te sjelle pasoja juridike per te tretet.
Emërtime të tjera Tregtare: Dritan Rreshka
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04.03.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Administrative Nr. 7, Rruga e Bogdanëve, Pallati Nr. 34, Shkalla Nr. 1, Apartamenti Nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.12.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala