Skip to content

rightsearch - German IT Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-10 12:49:17
JSON

NIPT: M01512007H
Administrator: Elona Zyla
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime të teknologjisë së informacionit veçanërisht zhvillimi dhe programimi i software. Integrimi, dokumentimi dhe mirëmbajtja e sistemeve software. Zbatimi i testimeve software. Zhvendosja dhe përditësimi i sistemeve ekzistuese të informacionit. Këshillim dhe mbështetje në fushën e teknologjisë së informacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: rightsearch - German IT Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/03/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “rightsearch GmbH” shoqeri me pergjegjesi te kufizuar Gjermane, e themeluar ne Hanover me adrese Rotenburger Strasse 3,30659 dhe NIPT HRB 217036 me perfaqesues ligjor si administrator i kesaj shoqerie te huaj Sebastian Bertram. ( Sipas Kontrates se Shitblerjes se Kuotave date 24.07.2020)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.2, Rruga ''Dervish Hima'', Hyrja 1, Ap.1, Tiranë, ZK.8160, Vol.47, Fq.70

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate e Shitblerjes se Kuotave date 24.07.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 954 805,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 570 600,00
Punuar Nga : L.Kanani / A.Baja