Skip to content

Nemea International Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:17:22
JSON

NIPT: M01704501B
Administrator: Sofije Pengili
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime të ndërmjetësimit financiar.
Emërtime të tjera Tregtare: Nemea International Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 04.05.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: NEMEA INTETNATIONAL LTD , shoqëri me përgjegjësi të kufizuar të thjeshtuar, themeluar më 11.02.2020, regjistruar në Itali me kod tatimor 04857110268 dhe me përfaqësues ligjor Michele Bagordo dhe Sofije Pengili. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga "Grigor Durrsaku", EGT Center, Kati i nëntë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 06.07.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani