Skip to content

Danube Construction Desing LLC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:19:04
JSON

NIPT: M01705020F
Administrator: MARKOS ASKANDR DANDO
Objekti i Veprimtarisë: Perfshirja ne çdo aktivitet te ligjshem biznesi per te cilin kane rene dakort nga anetaret me te drejte vote dhe te kryeje aktivitete te tjera qe mund te jene te nevojshme ose te pershtashme per te promovuar biznesin e shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: Danube Construction Desing LLC
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 05.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: USA (Kaliforni)
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Danube Construction Desing LLC, shoqëri e së drejtës amerikane, themeluar më 03.11.2011, në shtetin e Kalifornisë /SHBA dhe me përfaqësues ligjor MARKOS ASKANDR DANDO. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi ''Bajram Curri'', p.114, k.2, ap.1, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 13.01.2022
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani