Skip to content

HIGH CONNECT PLUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-07-15 10:16:05
JSON

NIPT: M01727009M
Administrator: Ganotakis Stamatios; Besnik Strati
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e hotelerise. turizmit. shitje / blerje biletash avioni, trageti. autobusi dhe/apo te mjeteve te ndryshme te organizimit e formave te udhetimeve turistike. udhetime pune etj. Shitje / blerje te paketave turistike, evenimenteve zyrtare dhe jo-zyrtare. Organizim konferencash, seminaresh. Udhetime Turistike me grupe te organizuara brenda dhe jashte vendit. Shitje / blerje biletash per evente sportive dhe evenimente te ndryshme kulturore dhe artistike. Organizim turesh brenda dhe jashte vendit. Pushime dhe udhetime me kroeciera. Shoqeria bashkepunon me agjenci te tjera turistike, udhetimi, shoqeri transportesh, yendase dhe / apo te huaja, hotele, resorte, restorante, individe, familje etj, siguracion shendeti ne udhetim qe kane objekt veprimtarie te njejte me te apo qe lidhen me objektin e ,saj te veprimtarise. Pranimin dhe dergimin e bagazheve nga cdo udhetar i huaj ose vendas qe e kerkon ate. Marrja ne menaxhim te pagesave apo komisoneve per llogari te firmave vendase dhe te huaja. Shoqeria organizon ture te ndryshme te permasave te ndryshme ne pjesemarrje, objektiv udhetimi, qellime udhetimi. etj, te ndryshme, brenda dhe jashte vendit, ne perputhje me legjislacionin e Republiken e Shqiperise dhe ate nderkombetar. Shitje te produkteve te agjensise (bileta avioni, bileta autobusi, makina me qera, transferta, eskursione, rezervime apartamentesh dhe hotelesh, udhetime turistike, bileta eventesh koncerte, sport, etj) do te realizohen ne platformat e rezervimit ONLINE te shoqerise website: http://www.highconnect.gr/ Shoqeria do te kryeje aktivitet ne fushen e promovimit te turizmit vendas e te huaj, bashkepunim me agjenci. persona juridike. fizike. individe. institucione te ndryshme shteterore / publike / private, etj. Per te arritur objektivat e saj. Kompania mund te marre pjese, te asocioje, te bashkepunoje me kompani, ndermarrje te perbashketa dhe pergjithesisht persona juridike ose fizike, vendas ose te huaj, ne procedura prokurimi publik (tendera ) te organizuara nga institucione shteterore, ligjin publik ose privat, duke ndjekur te njejtin qellim ose te ngjashem.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Muhamet Gjollesha", Godina nr.2, Hyrja 2, Apartamenti 12

Faqja Web:
www.highconnect.gr

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.07.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani