Skip to content

General Oil
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-07 10:07:36
JSON

NIPT: M01801005O
Administrator: Erblin Rama
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim vajrash lubrifikante per makina.
Emërtime të tjera Tregtare: General Oil
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26.05.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Nazif Rama, Armand Zuna, Ardita Spaho
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Autoveture Volkswagen Caddy Maxi me targe AB415DK
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Tufine, Zona Kadastrale Nr. 3426, me nr pasurie 495/13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.09.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani