Skip to content

Theofan Kazanxhiu.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-03 08:29:33
JSON

NIPT: M01802501R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime te ndryshme brumi, buke, embelsira te ndryshme, akullore. Pastiçeri. Bar-Kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: DANUBI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/06/2020
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres Lagjja 7, Rruga Hajdar Demiri, Zona Kadastrale 8512, Godine nr. pasurie 6/339, Kati I-re

Adresa:
I. Durres Rruga Aleksander Goga Nr.pasurie22/99-N3,zone Kadastrale Nr.8512,Nr.pasurie22/99-N4,zone Kadastrale Nr.8512
II. Durres Lagje Nr.1 Rruga Taulantia,Zona Kadastrale Nr.8512 Nr.i Pasurise26/110-N4
III. Durres Lagjja 3, Rruga Egnatia, Zona Kadastrale 8514, Godine me nr. Pasurie 4/137, Kati I-re
IV. Tirane-Kompleksi Square 21,Rruga Muhendin Llagami njesia bashkiake Nr 7, Zona Kadastrale Nr.8250

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 03.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -3 111 269,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:11 204 350,00
Punuar Nga : P. Nikolli