Skip to content

EDEL MODEN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-08 06:44:29
JSON

NIPT: M01803040M
Administrator: Mirela Oktrova
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence mediatike.
Emërtime të tjera Tregtare: EDEL MODEN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.05.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 21.09.2020, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajës, zona kadastrale 8240, ish-Kombinati i Drurit, "Misto Mame", pranë UKT

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.09.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani