Skip to content

L.T.D ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:06:06
JSON

NIPT: M01812501V
Administrator: LEONARDO FULVIO
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin dhe kryerjen e transportit për llogari të shoqërisë dhe palëve të treta. Transportin dhe ekspedimin në rrugë tokësore, detare ose ajrore të sendeve, të mallrave dhe të mirave të çdo lloj tipologjie dhe natyre, për llogari të shoqërisë apo të personave të tretë, qoftë brenda kufirit po ashtu dhe jashtë tij, me çdo lloj mjeti të përdorur për transportin.
Emërtime të tjera Tregtare: L.T.D ALBANIA
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 12.06.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: L.T.D. SRL, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e së drejtës italiane, themeluar më 05.12.2007 dhe me përfaqësues ligjor SALVATORE ANTONIO LEONARDO. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga" Grigor Durrsaku", EGT Center, Kati II-të

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.06.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani