Skip to content

LSP DIGITAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-06-18 10:19:18
JSON

NIPT: M01817007S
Administrator: Ahmed Hazem Ahmed Ahmed Elamawy
Objekti i Veprimtarisë: Dixhital Marketing. Tregti me pakicë dhe shumicë të aksesorëve kompjuterike, pajisjeve dixhitale kompjuterike. Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm. Import- eksport të mallrave të ndryshëm.
Emërtime të tjera Tregtare: LSP DIGITAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.06.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Egjipt
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Vaso Pasha", Pallati nr. 1, Hyrja nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.06.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani