Skip to content

START-UP VENTURES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-18 09:46:10
JSON

NIPT: M01817018K
Administrator: Ana Murati
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete tregtare të ndryshme, artikuj ushqimore dhe industrial, shitje me pakicë/shumicë, import/eksport, aktivitet shpërndarje, dhënie shërbimesh të ndryshme, aktivitet në lidhje me pasuri të paluajtshme, ndërmjetësim, konsulence. Zotërimi, administrimi, perdorimi i software, aplikacioneve dixhitale, algoritmeve dixhitale/kompjuterike, i platformave dixhitale dhe ushtrimi i aktiviteteve tregtare nëpërmjet tyre. Zotërimi i markave, të drejtave të autorit, patentave, liçencave të pronësisë intelektuale dhe ushtrimi i aktiviteteve tregtare nëpërmjet tyre. Pjesëmarrja, ndjekja dhe kontrolli i pjesmarrjes në pronësinë e shoqërive të tjera. Çdo aktivitet tjetër në përputhje me legjislacionin shqiptar dhe/ose çdo aktivitet tjetër i cili shërben për përmbushjen e pikave të mësipërme.
Emërtime të tjera Tregtare: START-UP VENTURES
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10.06.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: PLUTON INVESTOR, shoqëri e së drejtës shqiptare , me seli qëndrore në Tiranë, Blvd. Zogu i Parë, Pallati i Ri 12 katësh, kati i 4, përballë Stacionit të Trenit . (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Andi Gjokutaj; Genti Laci; Valentin Çela; Eneida Polena; Ilna Shana
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Ismail Qemali", Godina Nr. 32/1, kati 3, Njësia Bashkiake nr.5, Kodi Postar 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani