Skip to content

Wizz Air Hungary Ltd Albanian Branch
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:15:32
JSON

NIPT: M01819004E
Administrator: Andras Sebok; Holm Heiko
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e transportit ajror të pasagjerëve, të postës dhe/ose të ngarkesave.
Emërtime të tjera Tregtare: Wizz Air Hungary Ltd Albanian Branch
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.06.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Hungari
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: WIZZ Air Hungary Legikozlekedesi Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag, shoqëri e së drejtës hungareze, themeluar më 08.03.2019, me seli qëndrore në Budapest, Koer utca 2/A.B.E.p.II-V/Hungari dhe me përfaqësues ligjor Jozsef Janos Varadi. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Sami Frashëri", Pallati i Kuq tek Liqeni, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani