Skip to content

Monetize Ad d.o.o. Sarajevo Limited Charm
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-13 10:38:11
JSON

NIPT: M01825020Q
Administrator: Ajdin Brkovic
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne Marketingun e Internetit dhe Shperndarjen e Produkteve sipas modelit COD (Parave te marra).
Emërtime të tjera Tregtare: Monetize Ad d.o.o. Sarajevo Limited Charm
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 25.06.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Bosnje Hercegovine
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Monetize Ad d.o.o. Sarajevo, shoqëri e themeluar ne Sarajeve/Bosnje Hercegovine, me 22.03.2017 dhe me përfaqësues ligjor Ajdin Brkovic. (Sipas Statutit te Shoqerise)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Frosina Plaku", Ndertesa nr.25, Shkalla nr.2, kati 0, Njesia Administrative nr.8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.09.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 842 483,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:16 094 607,00
Punuar Nga : L.Kanani