Skip to content

Jurgen Golemi.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-11 13:57:43
JSON

NIPT: M01826503P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i sherbimeve te konsulences ne lidhje me tatimtaksat, konsulence per transaksionet, vleresime dhe sherbime konsulence per biznesin, transaksione qe kane te bejne me pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, sherbime ligjore, ne vecanti ne fushen e te drejtes tregtare dhe asaj fiskale, sherbime te konsulences financiare, si dhe çdo veprimtari tjeter te lejuar nga ligji.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26/06/2020
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 01.09.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 4, Rruga Egnatia, Pallati 1181, Kati 9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.06.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani