Skip to content

SHAQIRI RESORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-07-21 13:08:05
JSON

NIPT: M01902502F
Administrator: Beqir Kadrijaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do te ushtroje aktivitetin e saj ne: Shoqeria aktivitetin e saj do ta ushtroje ne studime, projektime dhe ndertime te strukturave hotelerie, menaxhim i aktiviteteve ne fushen e turizmit, hotelerise dhe bar-restoranteve; Shoqeria per realizimin e objektit te veprimtarise se saj, bashkepunon dhe ndermjeteson, me persona juridik e fizik, qe kane te njejtin objekt veprimtarie ose te ngjashme me te.
Emërtime të tjera Tregtare: SHAQIRI RESORT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.06.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove, Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Ishëm, Fshati Draç, Komuna Ishëm, zona kadastrale 1522, me nr pasurie 147/121, ngjitur me kompleksin San Pietro, Durrës

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.07.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani