Skip to content

WLSecom
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-11 14:43:28
JSON

NIPT: M01915001J
Administrator: Leonidhas Gerard Duro
Objekti i Veprimtarisë: Marrja dhe procesimi i dergesave te produkteve nga pale te treta nepermjet platformave online dhe manaxhimi i dergimit te tyre direkt tek klienti fundor, pa nevojen e magazinimit dhe kalimit fizik te produktit ne Shqiperi.Shoqeria ka te drejte te ushtroje cdo lloj aktiviteti te parashikuar nga ligji e ne perputhje me dispozitat ne fuqi.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Qendra Tregtare, Kati 2, no. 24,1019 Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani