Skip to content

KIT-Albania (ish Dega Kosova Information Technology ne Shqiperi)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:38:00
JSON

NIPT: M01920006F
Administrator: Mirjan Petro
Objekti i Veprimtarisë: Sherbimet e softwareve, projektet ne fushen e teknologjise informative si dhe tregtimi me produkte te teknologjise informative (IT).
Emërtime të tjera Tregtare: KIT-Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 01/07/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: KOSOVA INFORMATION TECHNOLOGY SH.A., Shoqëri aksionare Kosovare, e themeluar me 11/02/2004 ne Prishtinë me adrese Arberia 3 Vicianum, C2.2-OB-3-H-89 Nr.24 dhe NIPT 810493057. Sipas Ekstraktit te Regjistrit Tregtar Kosovar date 27.07.2022
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Bajram Curri, Qendra ETC, Kati 13/25, 1000

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 27.07.2022
Statuti i Shoqerise Kosovare
Vendim i Ortakut te Vetem, Hapje Dege date 01.07.2020
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar Kosovar date 27.07.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja