Skip to content

Jones Group Europe, LLC.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:20:51
JSON

NIPT: M01920033C
Administrator: JAMES LOGAN JONES; JOHN GREGORY LORD; Laura Clark
Objekti i Veprimtarisë: Te siguroje sherbime konsulence, zgjidhje dhe produkte ne fushat e sigurise kibernetike, energjise, telekomunikacionit, inxhinierise, transformimit organizativ, çeshtjeve tregtare dhe politike.
Emërtime të tjera Tregtare: Jones Group Europe, LLC.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Virxhinia, USA
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: JONES GROUP INTERNATIONAL, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e Virxhinias(Shtetet e Bashkuara te Amerikes), themeluar me 14.07.2011. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull; Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Abdyl Frasheri", Kulla EGT, Pallati. 17/6, Kati 2, AP.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 13.01.2022
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani