Skip to content

SIME TELECOMUNICAZIONI SPA-Dega e Shoqërisë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:39:44
JSON

NIPT: M01923001D
Administrator: STEFANO MARINI
Objekti i Veprimtarisë: SHOQERIA (PA U MBESHTETUR NE TREGUN E KAPITALIT TE RISKUT) NE PERPUTHJE ME LEGJISLACIONIN NE FUQI, NE ITALI DHE NE VENDET E TJERA, KA SI OBJEKT TE SHOQERISE AKTIVITETET E POSHTEPERMENDURA : - STUDIMIN, PROJEKTIMIN, PRODHIMIN DHE NDERTIMIN, MONTIMIN DHE MIREMBAJTJEN E: IMPIANTEVE ELEKTRIKE, TELEFONIKE, RADIOTELEFONIKE, TELEVIZIVE, ELEKTRONIKE, AUTOMATIKE, SPECIALE. SHOQERIA KA SI OBJEKT EDHE OFRIMIN E SHERBIMEVE TEKNIKE TE SPECIALIZUARA, KU PERFSHIHET MIREMBAJTJA, RIPARIMI I IMPIANTEVE DHE FURNIZIMI I MATERIALEVE TE LIDHURA DIREKT ME KOMPANI TE SEKTORIT TE TELEKOM UN IKIM EVE, EDHE PERMES QIRAMARRJES OSE FORMAVE TE NGJASHME. OBJEKTI VAZHDON SIPAS OBJEKTIT NE EKSTRAKTIN E DEPOZITUAR TE SHOQERISE MEME.
Emërtime të tjera Tregtare: SIME TELECOMUNICAZIONI SPA-Dega e Shoqërisë
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 23.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: SIME TELECOMUNICAZIONI , shoqeri aksionare e se drejtes italiane , themeluar me 21.06.2013, me seli qendrore ne Firence/Itali, me NIPT dhe kod fiskal 04853080481 dhe me perfaqesues ligjor STEFANO MARINI . (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Ibrahim Rrugova'', Pallati Nr.17, Hyrja 3, Ap.12

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani