Skip to content

Ruths Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:38:45
JSON

NIPT: M01931001U
Administrator: Giovanni Calcagno; Agostino Calcagno
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i perberesve per furrat e djegies, grillat dhe kaldajat.
Emërtime të tjera Tregtare: Ruths Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 31.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: RUTHS , shoqeri aksionare e se drejtes italiane , themeluar me 11.07.1932, me seli qendrore ne Gjenove/Itali dhe me perfaqesues ligjor Giovanni Calcagno . (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Nr. 5, Rruga Vaso Pasha, Vila Nr. 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 21.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani