Skip to content

Labor Dr. Limbach Heidelberg Germany
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-20 12:55:29
JSON

NIPT: M02004008I
Administrator: Sokol Agaraj
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e shendetesise si qender diagnostikuese mjeksore, krijim i laboratoreve klinik- biokimik, mikrobiologjik, hormonal dhe gjenetike etj.Trajnim, servis, mirembajtje, profilaksi te te gjithe aparaturave mjeksore per laboratoret klinik-biokimik, mikrobiologjik, hormonal dhe gjenetike etj. Blerje dhe shitje te aparaturave mjeksore per laboratoret klinik-biokimik, mikrobiologjik, hormonal dhe gjenetike etj. Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice te kiteve, reagenteve, materialeve mjeksore. Import-eksport: te paisjeve mjeksore dhe laboratorike; te pjeseve te kembimit; te kiteve dhe reagenteve; te aksesoreve te nevojshem si dhe dhenie ne perdorim dhe me qera te aparaturave, etj. Sherbim konsulence mjeksore dhe te ndryshme. Transport mallrash mjekesore, transport mostrash gjaku per qellim diagnostifikimi brenda dhe jashte Shqiperise. Trajtimi i mjeteve te transportit per kujdesin shendetesor.
Emërtime të tjera Tregtare: Labor Dr. Limbach Heidelberg Germany
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.07.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika 1,Shkalla 8, Ap. 01, KP. 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.08.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani