Skip to content

Hustle Grounds
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-24 15:14:54
JSON

NIPT: M02010006A
Administrator: Lefter Gjini; Jessica Dornieden
Objekti i Veprimtarisë: Te ofroje asistence ne distance nepermjet internetit per persona dhe/ose biznese kryesisht te huaj. Te krijoje faqe interneti. Te ndertoje kurse online. Te marre pjese ne tendera dhe ankande brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Te krijoje dizenjo dhe logo per brande te ndryshme vendase dhe te huaja. Te bleje dhe te shese pasuri te paluajteshme si dhe t'i leshoje me qira. Te sherbeje si distributor i shoqerive dhe markave te ndryshme vendi dhe te huaja. Te perfaqesoje shoqeri te huaja. Te tregtoje te gjitha sherbimet e lejuara nga legjislacioni shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: Hustle Grounds
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull; Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rezidenca Kodra e Diellit 2, Rruga e Zallit, Godina Flutura, Nr.419

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.08.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani