Skip to content

City Computer
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:41:05
JSON

NIPT: M02013001U
Administrator: Sabri Murati
Objekti i Veprimtarisë: Publikimi dhe tregtimi i softuereve te ndryshme. Trajnime ne fushen e programimit kompjuterik. tregti i paisjeve kompjuterike.
Emërtime të tjera Tregtare: City Computer
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 13.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: CITY COMPUTER , shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e se drejtes kosovare, themeluar me 03.03.2004, me seli qendrore ne Bulevardi i Deshmoreve/Prishtine, Kosove dhe me perfaqesues ligjor Sabri Murati. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Hoxha Tahsim, Pallati 11, Kati 3, Nr 5/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 02.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani