Skip to content

WATT AND VOLT Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-08-27 14:54:37
JSON

NIPT: M02018009R
Administrator: Anastasios Papanagiotou
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e tregtimit dhe te furnizimit te energjise elektrike. Aktivitete te tjera te ngjashme apo te lidhura me objektin e veprimtarise se shoqerise te cilat nuk jane te ndaluara me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: WATT AND VOLT Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: WATT AND VOLT, person juridik grek, regjistruar me 03.04.2008, me numer regjistrimi 00812850100, me numer fiskal EL998283692, me seli kryesore ne rrugen 217 A, KIFISSAS Avenue, 15124 Maroussi/Greqi dhe me perfaqesues ligjor Anastasios Papanagiotou. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Elbasanit, Vila Nr.71

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 27.08.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani