Skip to content

"PATRIOT" Sh.p.k. (Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuar)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 09:40:32
JSON

NIPT: M02028504L
Administrator: Ymerli Harhulla
Objekti i Veprimtarisë: Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse. Import eksport tregtimi me shumicë e pakicë të karburanteve .
Emërtime të tjera Tregtare: "PATRIOT" Sh.p.k. (Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuar)
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 28.08.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: PATRIOT L.L.C, shoqeri e se drejtes kosovare, themeluar me 22.06.2020, me seli qendrore ne Sheshi “Adem Demaqi”, nr.1/Prishtine, Kosove dhe me perfaqesues ligjor Milot Hashimi (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Porto Romano, Terminali Genklaudis

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 02.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani