Skip to content

NOVARIC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-09-14 14:17:42
JSON

NIPT: M02111033E
Administrator: Renato Lumçi
Objekti i Veprimtarisë: Rregullimi i emetimit të tokenëve digjitalë dhe/ose të monedhave virtuale, i licencimit, monitorimit dhe mbikëqyrjes së subjekteve që ushtrojnë aktivitetin e shpërndarjes, tregtimit e ruajtjes së tokenëve digjitalë dhe/ose monedhave virtuale, i agjentit të tokenëve digjitalë, ofruesit të shërbimeve inovative dhe sipërmarrjes së automatizuar të investimeve kolektive. Trajnime,kurse profesionale,konsulenca dhe menaxhim subjektesh ne fushen hoteleri-turizem,ne fushen juridike etj,trajnime ne fushen e ekonomike si:menaxhim biznesi,kontabilitet financiar,marketing, inovacion dhe kreativitet, krijim biznesi, etj, ne fushen sociale, kulturore etj. Konsulence informacioni per arsim te larte dhe profesional, etj. Tregtim me shumice i artikujve te ndryshem te konsumit te gjere industrial ushqimore, materiale ndertimi, pajisjeve elektroshtepiake e hidrosanitare,makineri e pajisje te ndryshme, pjese kembimi e goma automjetesh, produkte bujqesore e blegtorale dhe tregtim i tyre me shumice, zhvillimin e import eksportit per veprimtarite e me siperme, bar restorant, zhvillimin e hotelerise dhe te turizmit. Agro - turizem. Restorant. Grumbullim, perpunim qumeshti, fruta-perime, mishi. Bujtina. Investitor ne ndertim. Transport me mjetin e vet per nevoja te biznesit. Pike shitje per produkte dhe nenprodukte bujqesore, blegtorale, artizanale, etj. Katering - Evente. Salle takimesh. Kantine vere - disteleri. Shoqeria kryen cdo lloj aktiviteti ne raport me objektin dhe per te favorizuar ate.Shoqeria zbaton te gjitha ligjet dhe aktet nenligjore te duhura si dhe zbaton standartet me te larta te etikes .
Emërtime të tjera Tregtare: NOVARIC
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Malte
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Alban Thika; Marie Palaj; Sonila Balla
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Ibrahim Rugova", Sky Tower, 1019, kati 5/4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani