Skip to content

MG STUDIO SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-09-23 07:33:01
JSON

NIPT: M02121038C
Administrator: Joachim Sauter; Kateryna Tiunina
Objekti i Veprimtarisë: Agjent Shitje dhe Ndermjetesimi per cdo lloj sherbimi, si dhe cdo lloj tjeter aktiviteti te lejuar dhe ne perputhje me ligjin shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: MG STUDIO SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.08.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani, Ukraine
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull; Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Abdyl Frasheri", Pallati. Teknoprojekt 2,Nr 6/21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 23.09.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani