Skip to content

WTO ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-12 14:01:44
JSON

NIPT: M02209501N
Administrator: Alush Xhihani
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullim, transport, riciklim e shpërbërje të mbetjeve të gomuara nëpërmjet pirolizës. Shitje me shumicë e pakicë si dhe eksport i produkteve të përfituara nga shpërbërja e gomave, si vaj i rafinuar dhe lëndë djegëse të ngurta. Grumbullim, transport i të gjithë kategorive të vajrave të përdorur. Pastrim, grumbullim edhe transport i mbetjeve nga depozitat, cisternat, botet e lëndëve djegëse dhe vajrave. Import-eksport, tregtim me shumicë të lëndëve të para, makineri, produkte të fushës së industrisë mekanike, elektrike, ndërtimit, kimike, ushqimore, etj. Investitor në fushën e ndërtimeve publike, shtetërore, civile etj. Ndërtime civile dhe ekonomike, industriale, turistike. Tregtim të artikujve të ndryshëm me pakicë e shumicë, industriale e ushqimore, bujqësore, blegtorale, lëngjeve të frutave, pijeve alkoolike, ujit, si dhe eksporti i tyre. Tregtim materiale ndërtimi, inerte, rërë, mermer, etj. Tregtim makineri e pjesë këmbimi për llojet e ndryshme të makinerive. Prodhim materiale ndërtimi. Import-eksport karburantesh dhe transport i tyre. Shoqëria mund të angazhohet gjithashtu në çfarëdo lloj aktiviteti tjetër që nuk ndalohet me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: WTO ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06.10.2020
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Indrit Buka; Daniel Borshi; Eugert Salihaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Xhafzotaj, Zona Industriale-Xhafzotaj, Zona Kadastrale 2574, Nr.Pasurie 27/161

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 12.10.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani