Skip to content

YK Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-10-15 14:08:07
JSON

NIPT: M02214015B
Administrator: Elona Zyla
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi, funksionimi dhe tregtimi i platformave te internetit, ne vecanti zhvillimi, funksionimi dhe tregtimi i softuerit qe lejon perdoruesit/ndermarrjet e regjistruara te fitojne para nga faqet e tyre te internetit, si dhe cdo lloj aktivitetit tjeter te lejuar shprehimisht ne ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: YK Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Yieldkit, shoqeri e themeluar dhe qe funksionon sipas ligjeve te Gjermanise, regjistruar me numer regjistrimi HRB 109104 dhe me seli qendrore ne Jarrestrasse 44b, D-22303, Hamburg/Gjermani. (Sipas statutit te shoqerise)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative Nr. 8, Rruga Kostandin Kristoforidhi, Shkalla 1, Kati 13, Apartamenti 71, Zona kadastrale 8150, Vol 45, fq. 156

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 12.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani