Skip to content

ELVIRA GOGA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-15 14:25:52
JSON

NIPT: M02219012C
Administrator: ELVIRA GOGA
Objekti i Veprimtarisë: Shitje artikuj te ndryshem, kancelari, shtypshkrime, materiale pastrimi, desinfektimi, materiale te buta, elektrike, hidraulike etj. Sherbime dhe riparime te ndryshme. Pjeskembimi, riparime dhe materilale ndertimi. Dekore.dhe Uniforma Personeli.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19/10/2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Margarita Tutulani, Pallati Nr.6, Shkalla 1, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : I.Cara