Skip to content

Denk Pharma zyra përfaqësuese
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-11-23 15:37:32
JSON

NIPT: M02317008N
Administrator: Klodiana Muça
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i aktivitetit të Zyrës Perfaqesuese në Shqiperi eshte të japë informacion, promovojë dhe reklamoje produktet e shoqerise sone.
Emërtime të tjera Tregtare: Denk Pharma zyra përfaqësuese
Forma ligjore: Zyrë përfaqësimi
Viti i Themelimit: 17.11.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Denk Pharma GmbH & Co. KG, shoqeri e se drejtes gjermane, themeluar me 30.12.2004, me seli qendrore ne Mynih/Gjermani dhe me perfaqesues ligjor Stephan Humber. (Sipas aktit te themelimit te shoqerise)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kompleksi Rezidencial “Magnet”, Struktura ER, Rruga “Ndre Mjeda”, Kati 5, Apartamenti 167.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 23.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani