Skip to content

OneFor Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-11-24 13:32:59
JSON

NIPT: M02323010J
Administrator: Ilir Aliu
Objekti i Veprimtarisë: Sherbimet e pagesave dhe te transferimit te parave. Emetimin dhe administrimin e te gjitha instrumenteve te pageses perfshire emetimin e parase elektronike. Publikimi i softuereve te tjere. Aktivitetet e telekomunikimit kabllor. Aktivitete te telekomunikimit pa tela (wireless). Aktivitetet e telekomunikimit satelitor. Aktivitetet e tjera te telekomunikimit. Aktivitetet e programimit kompjuterik. Aktivitetet e keshillimeve kompjuterike. Aktivitete te menaxhimit te instalimeve kompjuterike. Teknologjia tjeter informative dhe aktivitetet sherbyese kompjuterike. Perpunimi i te dhenave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to. Aktiviteti i bankes qendrore. Ndermjetesimet e tjera monetare. Aktivitetet e kompanive "holding".Trustet, fondet dhe subjektet e ngjashme financiare. Aktivitetet e tjera te kredise. Aktivitetet e tjera sherbyese financiare, pervec fondit te sigurimit dhe atij pensional p.k.t. Aktivitet e tjera ndihmese per sherbimet financiare, pervec financimit te sigurimit dhe fondeve pensionale.
Emërtime të tjera Tregtare: OneFor Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.11.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: OneFor Holding, shoqeri e se drejtes gjermane, me numer regjistrimi HRB211401B dhe me perfaqesues ligjor Lumri Bexheti. (Sipas statutit te shoqerise)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Ismail Qemali", Godina 29, hyrja 1, Kati 3-te

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.11.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani