Skip to content

Sea Land Investment Fund
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-11 15:01:38
JSON

NIPT: M02409022L
Administrator: Endrit Bakiri
Objekti i Veprimtarisë: Investimi i diversifikuar i pasurisë në pasuri të paluajtshme dhe të luajtshme të çdo lloji. Ofrimi i fitimeve për Ortakët nga investimi në një portofol të diversifikuar aktivesh.
Emërtime të tjera Tregtare: Sea Land Investment Fund
Forma ligjore: Shoqëri Komandite
Viti i Themelimit: 01.12.2020
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 324 585 000,00
Numri i pjesëve: 2 324 585
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: BANKA CREDINS, nje shoqeri aksionare, e themeluar me date 31.01.2003 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K31608801O, me adrese ne Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Vaso Pasha, Nr. 8, me administrator Maltin Korkuti (Sipas te dhenave te QKB deri me date 11.01.2021).
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Nikolla Tupe, Nr.1, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.01.2021
Statuti i shoqerise
Raporti i audituesit per zvogelimin e kapitalit, date 15.12.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala