Skip to content

BEST GAZ TIRANA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-16 11:40:56
JSON

NIPT: M02415014E
Administrator: Adenek Dkinjan
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumice dhe pakice e gazit dhe nenprodukteve te tyre, vajrave lubrifikante, transporti kombetar e nderkombetar i tyre, prodhim dhe perpunim te nenprodukteve te gazit, amballazhimin e tyre me shumice e pakice. Blerjen, improtimin dhe shitjen e bnaftes dhe gazit dhe vajrave minerale te paperpunuar.
Emërtime të tjera Tregtare: BEST GAZ TIRANA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02.12.2020
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kroaci
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Enake Rkinjar; Adenek Dkinjan; Mladen Djurkinak
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Rruga "Demokracia", Bulevardi Kryesor, Parcela nr.288, Depozitat e Gazit Kamez, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.12.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani