Skip to content

WOOD HACKS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-16 08:51:32
JSON

NIPT: M02415019V
Administrator: Nerenxë Osmënaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice dhe pakice e materialeve/lendeve drusore/ artikujve drusore decorative. Importe, eksporte, materialeve/lendeve drusore/ artikujve drusore dekorative. Tregtim me shumice dhe pakice e materialeve/artikujve dhe lendeve te para per montimin/vendosjen e materialeve/lendeve drusore/ artikujve drusore dekorative.
Emërtime të tjera Tregtare: WOOD HACKS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.11.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Vaçe Zela, Nr.12, apartamenti 2, kodi postar 1001

Faqja Web:
www.wood-hacks.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.12.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani