Skip to content

Egli Haxhiraj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-17 07:40:09
JSON

NIPT: M02416029K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i profesionit të Avokatit. Shitje e kurseve profesionale online si dhe e kurseve Masterclass, konsulencë ligjore, fiskale dhe online marketing. Shërbime ndërmjetësimi në shit-blerjen e pasurive te paluajtshme në Shqipëri dhe Itali. Shërbime konsulence dhe ndërmjetësimi në projektet e investimeve strategjike të huaja dhe vendase në Shqipëri. Shërbime konsulence ne marketing .Konsulence ne fushen e licensimit te lojrave te fatit.
Emërtime të tjera Tregtare: Soluzione Estero
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 16/12/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Mehdi Frashëri, Godina Nr.1, Kati i Dytë, Ap.11

Faqja Web:
www.eglihaxhjiraj.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 17.10.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 5 921 549,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -6 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:7 228 711,00
Punuar Nga : A.Baja