Skip to content

SCHERER REALTY GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-10 16:54:03
JSON

NIPT: M02529401B
Administrator: Juljan Morina
Objekti i Veprimtarisë: Fushën e Investimit në Turizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: SCHERER REALTY GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/01/2020
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Kastriot, Rruga" Rauf Nallbani", ZK 8534, Nr. Pasuris 5/53+2-24

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.04.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja