Skip to content

Platforma Virtuale Farm and Market
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-06 13:12:26
JSON

NIPT: M02704001T
Administrator: Alkid Ademi
Objekti i Veprimtarisë: Lista e sherbimeve qe do te ofrohen nga shoqeria jane: Informacion per potencialin e zones. Informacion per produktet qe priten. Nderveprim me platformen GIS te bashkise. Pershkrim per secilin produkt. Menaxhimi i shprehjes se interesit nga bleresi. Menaxhimi i kerkesave. Asistence ne nenshkrimin e kontrates. ;Vezhgime te vazhdueshme on site per cdo kontrate shitjeje. Informacion ne kohe reale per te gjithe procesin. Mbylljen e shitjes. Survey per kenaqesine e bleresit dhe shitesit. Integrimi me platformen gis. Integrimi me platformen e bashkise. Ndertimi dhe venia ne pune e nje platforme virtuale qe do te reflektoje dhe transformoje te gjithe veprimtarine ekonomike te botes reale me qellim levizjen e produkteve bujqesore dhe mallrave. Nderveprim me platforma te tjera qe merren me shitje; krijimi i dyqaneve virtuale nga cdo biznes. Krijimi i nje marredhenie financiare ne avance per produkte qe jane te konceptuara por jo te perfunduara. Eksport te produkteve bujqesore. Eksporte te tjera
Emërtime të tjera Tregtare: Platforma Virtuale Farm and Market
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 31.01.2020
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 8 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: HELIUS SYSTEMS, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes shqiptare , me NIPT K91607030D dhe me seli qendrore ne Tirane, Rruga “ Dritan Hoxha”, Pallatet Komfort, Kulla Horizontale , Kati 11. (Sipas statutit te shoqerise)
Bashkia Ura Vajgurore (Rruga “Dimal”) (Sipas statutit te shoqerise)
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Bledar Kumanova; Erdis Hyka; Gjergji Mulla
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat; Ura Vajgurore.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 06.09.2021
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshime te Statutit (Objekti i veprimtarise)
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 110 000,00
Punuar Nga : L.Kanani / A.B